SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “Volem recuperar capitalitats perdudes per ser un motor del sud de Catalunya”

El PSC Reus ha penjat una pancarta a l’estació d’autobusos de Tarragona amb el lema “Recuperem la capitalitat, recuperem l’orgull de Reus”

“Volem governar a Reus per recuperar la capitalitat que hem perdut en molts sectors”. Així de contundent s’ha mostrat la candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, per anunciar una nova acció comunicativa del partit. Aquesta ha consistit en una penjada de cartell a l’estació d’autobusos de Tarragona en el qual es pot llegir “Recuperem la capitalitat, recuperem l’orgull de Reus”. Amb aquest lema, Guaita ha matisat que “si volem que el sud de Catalunya sigui un referent tots els municipis hem de recuperar les capitalitats que ens pertoquen i que hem anat perdent”, i ha afegit que “a Reus sempre hem estat capital comercial, cultural, sanitària i científica i altres ciutats com Tarragona i Cambrils també tenen les seves capitalitats. Entre tots hem de fer que el sud de Catalunya sigui una potència no només catalana, sinó també estatal”.

L’alcaldable socialista per Reus ha reivindicat que “Reus ha estat sempre un exemple de ciutat feta a si mateixa i amb el compromís de tots els reusencs i reusenques, dels empresaris, la universitat, els instituts de recerca i l’administració hem aconseguit ser referents en molts àmbits”, i ha criticat que “malauradament, fa 12 anys que l’Ajuntament de Reus ha deixat de banda la resta d’actors del territori, i per això ho reivindiquem avui”. Amb aquesta campanya, el PSC vol que Reus torni a ser un motor important del territori per retenir talent, atraure més empreses i generar més ocupació, és a dir, “ubicar Reus al mapa i amb ella el sud de Catalunya”.

“Volem engrescar els reusencs i les reusenques perquè prenguin consciència que en aquestes eleccions ens hi juguem molt”, ha alertat Guaita, qui ha remarcat que “la ciutadania ha de decidir si vol continuar amb un govern que intenta fer plans i projectes de futur, però no n’executa cap, o si vol apostar pel canvi liderat pel PSC amb un projecte per millorar el dia a dia de les persones i amb l’objectiu de fer de Reus una ciutat referent en tots els àmbits”. La candidata socialista a l’alcaldia de Reus ha comentat també que en els següents dies anirà explicant com vol recuperar aquestes capitalitats que tradicionalment ha tingut Reus.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)