SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “No podem perdre cap línia més d’escoles públiques”

El PSC portarà una moció al ple d’aquest mes per defensar l’escola pública i estudiar una nova zonificació escolar

El PSC Reus durà una moció al plenari del pròxim divendres, 17 de febrer, per defensar l’escola pública. “No podem perdre cap línia més d’escoles públiques”, ha exigit la candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, qui ha remarcat que “si aquest curs es tanquen dues línies més, Reus haurà tancat 13 línies públiques i una escola des del 2012 fins aquest any, és a dir, des que Junts ocupa l’alcaldia de Reus”. Diversos estudis demostren que la inversió en la primera infància obté el retorn més alt, respecte a altres edats, en benefici de la ciutadania i el país. Així mateix, l’Agenda 2030 incorpora l’educació infantil com a objectiu específic i defensa la seva universalitat i accessibilitat.

El govern defensa el tancament de dues línies de P3 per la baixa natalitat, però sembla que aquest argument no serveix per tots els centres de la ciutat”, critica Guaita, qui alerta que “això el que acaba comportant és el tancament, en un futur, de més escoles públiques perquè si tanquem línies reduïm personal i reduïm alumnes”. “I ja n’hi ha prou de posar d’excusa la Generalitat, perquè nosaltres som aquí per defensar els interessos de la nostra ciutat i lluitar pels drets de la nostra ciutadania, no per estar al servei de Barcelona o Madrid i per això tenim un regidor d’Educació a la ciutat”, ha etzibat Guaita.

Per tot plegat, el PSC Reus demanarà en el plenari d’aquest mes de febrer que les dues línies de P3 que es pretenen tancar romanguin obertes, com a mínim, fins després del procés de preinscripció escolar. També proposa redefinir la zonificació escolar per tal que l’escola pública no en surti perjudicada i instar a la Generalitat a realitzar un estudi, amb caràcter urgent, que determini si la proposta d’oferta de grups resultat dels acords del Departament d’Ensenyament i el govern municipal des del curs 2012-2013 fins a l’actualitat perjudica determinats centres escolars i la qualitat de l’educació, l’equitat en l’admissió d’alumnat i la lluita contra la segregació escolar a la ciutat.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)