SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC Reus critica que el Pla Local de Seguretat no serveix per a res sense els recursos necessaris

Andreu Martín: “Quan es va aprovar el pla vam alertar que calia augmentar la plantilla per poder-lo complir. La primera mostra del fracàs la tenim en la primera gran festa de l’any, el Carnaval”

“La falta d’efectius de la Guàrdia Urbana per Carnaval defineix el que ha estat el govern de Junts, ERC i Ara Reus. Moltes planificacions, però nul·la execució”. Així de contundent s’ha mostrat el portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martín, qui ha argumentat que “és inadmissible que el govern municipal aprovi un Pla Local de Seguretat que no s’ajusta a la realitat”. Martín ha assenyalat que “quan es va aprovar el pla nosaltres ja vam avisar que per complir-lo calia augmentar el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana”, i ha detallat que “de fet, en el pla s’exposa que pel Carnaval de l’any 2019 es van necessitar 94 agents, i si en tenim 152 a la ciutat representa que pràcticament la totalitat de la plantilla s’ha de centrar en el Carnaval”. Per tot plegat, Martín ha acusat el govern municipal de viure en una realitat paral·lela, ja que “sovint surten a dir que Reus és i seguirà sent una ciutat segura i que el model policial de Reus és exitós, però tal com denuncien els mateixos policies la realitat és una altra”.

El primer secretari del PSC a Reus ha recordat també les diverses propostes que el partit socialista ha presentat a l’Ajuntament per tal d’augmentar el nombre d’efectius de la Guàrdia Urbana tal com reclamen els mateixos agents, “però Junts, ERC i Ara Reus sempre s’han oposat”, diu Andreu Martín. “Ja n’hi ha prou d’enganyar a la ciutadania, aquest no és el govern que Reus mereix”, ha manifestat el portaveu socialista, qui ha criticat que “en el plenari del 18 de març del 2022 la regidora de Seguretat va anunciar que la previsió per a finals de desembre del 2022 era que el cos de la Guàrdia Urbana arribés a 175 agents. Ara bé, en una pregunta nostra presentada al plenari d’aquest gener, la mateixa regidora va dir que Reus disposa de 152 agents”.

Andreu Martín ha demanat també que l’Ajuntament escolti les peticions que fan els agents de la Guàrdia Urbana. “Demanem que el govern de Junts, ERC i Ara Reus actuï immediatament i arribi a una solució amb la Guàrdia Urbana perquè aquesta pugui oferir un servei en condicions per aquest Carnaval i per la resta d’actes que hi haurà enguany a la ciutat, que demani reforços si es necessari”, assenyala Martín.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)