SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC crearà una aplicació mòbil i una brigada d’intervenció ràpida que permetrà a la ciutadania denunciar qualsevol desperfecte de la via pública

Guaita: “Aquesta és una iniciativa que demostra l’interès per escoltar els reusencs i reusenques, tenir-los en compte i actuar allà on reclamin”

El PSC Reus ha presentat aquest matí una aplicació mòbil que permetrà a la ciutadania denunciar qualsevol desperfecte de la via pública, com ara un banc trencat, una fanal en mal estat, voreres trencades, etc. “Aquesta és una iniciativa que demostra, un cop més, l’interès per escoltar els reusencs i les reusenques, tenir-los en compte i actuar allà on reclamin”, apunta la candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, qui remarca que “amb l’aplicació escoltarem la ciutadania i amb la brigada d’intervenció ràpida solucionarem una de les preocupacions dels nostres ciutadans, que és l’estat dels nostres carrers”. A través de l’app la ciutadania enviarà directament a l’Ajuntament la incidència i des de la regidoria corresponent s’enviarà un missatge al denunciant en 24 hores perquè pugui seguir l’estat i la solució de la seva demanda a través de l’app. “Aquesta aplicació serà d’un ús molt senzill perquè tothom la pugui fer servir i, a més, per tal d’evitar l’escletxa digital, mantindrem i potenciarem els canals que ja es fan servir ara com és la trucada telefònica o el correu electrònic”, ha matisat Guaita.

El veïnat reivindica sovint diverses actuacions al seu barri, però aquesta no arriben mai o triguen massa temps. Amb aquesta aplicació ens podran fer arribar la incidència en el mateix moment que la vegin i rebran una resposta immediata”, detalla Guaita. Tal com ha detallat l’alcaldable socialista, qui afegeix que una vegada s’hagi arranjat el problema, l’Ajuntament contactarà amb la persona denunciant per tal de comprovar que s’ha arreglat correctament i faci una valoració de la gestió.

Guaita ha destacat que “amb aquesta proposta donarem una resposta ràpida a les demandes ciutadanes, treballant així en el primer eix per transformar la ciutat, les persones, i també aplicarem el concepte smart a la ciutat, ja que a partir de la innovació millorarem el dia a dia de la ciutadania”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)