SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC omple el Centro Cultural Extremeño de Reus per celebrar la Festa de la Gent Gran

• Sandra Guaita: “El PSC és un partit que pensa molt en la gent gran i la prova està en l’augment del 8,5% de les pensions retributives” • A l’acte també ha assistit la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

El PSC Reus ha celebrat aquest migdia la Festa de la Gent Gran al Centre Cultural Extremeño que s’ha omplert de gom a gom. La candidata a l’alcaldia de Reus pel PSC, Sandra Guaita, ha explicat que “aquest era un acte tradicional que organitzava l’Ajuntament de Reus, però com tantes altres coses que funcionaven, ha decidit deixar de fer-ho”, i ha afegit que “el PSC és un parit que pensa molt en la gent gran i la prova està en l’augment del 8,5% en les pensions retributives”. En aquesta línia, Guaita ha recordat que “a Reus tenim més de 23.000 pensionistes que des d’aquest gener han vist incrementada la seva pensió uns 100 euros, situant la mitjana en els 1.110 euros”.

A l’acte també ha assistit la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, qui ha volgut insistir en aquest increment de les pensions, però també ha destacat les inversions en infraestructures que s’han fet a Reus. “Per fi tindrem l’estació de Bellissens, la Intermodal, dues infraestructures que ajudaran a impulsar Reus, però qui aconseguirà reactivar realment la ciutat serà la Sandra Guaita quan sigui alcaldessa”, ha afirmat Sánchez.

La festa de la Gent Gran ha acollit prop de 200 persones que han gaudit d’una jornada festiva amb dinar i ball i han pogut conversar amb l’alcaldable Sandra Guaita i la ministra Raquel Sánchez.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)