SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC presenta els eixos principals del seu programa per transformar Reus

Les persones, la sostenibilitat i la ciència i la innovació són els tres pilars en els quals es basa el projecte encapçalat per la candidata a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita.

El PSC ha detallat aquest matí els tres eixos principals del seu programa per transformar Reus. Les persones, la sostenibilitat i la ciència i la innovació són els tres pilars en els quals es basa el projecte encapçalat per la candidata a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita. Pel que fa al primer, Guaita ha remarcat que “volem una administració molt més pròxima i oberta per a la ciutadania”, i ha afegit que “també hem de parlar d’una millora de serveis més enllà del consistori per fer que Reus sigui una ciutat amable per a les persones”. El segon eix és el de la sostenibilitat en el qual el PSC vol nodrir de zones verdes la ciutat i més parcs “per afavorir que la ciutadania visqui millor, de manera més saludable amb menys contaminació a l’aire i amb corredors verds”, ha argumentat Guaita. En el marc del tercer pilar, ciència i innovació, la candidata a l’alcaldia de Reus ha recordat que vol fer de Reus una ‘Ciutat de la ciència i la innovació’, proposta que ja va anunciar el passat 11 de gener en un acte amb la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant. En aquesta línia, la candidata socialista ha destacat que “volem implicar els instituts de recerca i la universitat per treballar conjuntament en la transformació de Reus en aquest àmbit”.

Pel que fa a l’elaboració i redacció del programa, Sandra Guaita ha assenyalat que ja es troba redactat i que pròximament l’aniran desgranant anunciant diferents propostes per transformar Reus. “Les propostes han sorgit de les diferents campanyes d’escolta que hem fet i continuem fent. Aquestes són ‘Tu fas el canvi’ que ens va servir per recollir més de 1.000 aportacions, els Porta a Porta, els diferents vermuts i carpes que fem en cada barri i les assemblees que hem començat aquest mes de gener”, ha indicat Guaita, qui ha afegit que “també hem incorporat propostes que ja hem presentat en diferents plenaris i que no s’han executat perquè fa molt temps que estem involucrats en millorar Reus i fer avançar la ciutat com es mereix”. Finalment, l’alcaldable del PSC per Reus ha informat que el coordinador de la campanya és l’actual secretari d’organització del PSC a Reus i regidor del grup municipal, Daniel Marcos.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)