SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “Us presentem més de 250 propostes que faran realitat el canvi a Reus”

L’alcaldable socialista ha presentat avui el programa de govern i el cartell electoral amb l’eslògan “L’hora del canvi”

“Ha arribat l’hora del canvi i us presentem les més de 250 propostes que el faran realitat”. Així ha presentat la candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, el cartell de campanya i el programa de govern. “És un projecte ambiciós que surt de la feina del grup municipal d’aquests quatre anys, de les moltes persones que treballen per la ciutat des del PSC, de les persones que formen part de la candidatura i, com no, també de la ciutadania que durant aquests quatre anys ens ha fet arribar les seves propostes, inquietuds i preocupacions”, ha argumentat Guaita.

El programa es divideix en tres grans eixos, persones, ciutat verda i sostenibilitat i ciència i innovacio, llargament repetits des que Sandra Guaita és candidata a l’alcaldia de Reus. L’alcaldable socialista ha presentat el cartell i el programa a la plaça Prim, envoltada de part de la candidatura i de la militància del partit.

“Les propostes que trobareu al programa no són projectes que no ens portaran en lloc ni cap presa de pèl per la ciutadania”, ha exclamat Guaita, qui ha afegit que “és el compromís que hem decidit lligar amb la ciutadania i, per tant, podeu estar segurs que treballarem per complir cada punt”. Pel que fa a l’eslògan de campanya el PSC Reus ha escollit la frase “L’hora del canvi” perquè “no podem esperar ni un any més, necessitem un canvi de rumb a l’Ajuntament de Reus i aquest només el farem possible nosaltres, que som l’únic partit amb possibilitats de guanyar que actualment no governa a la ciutat”, ha defensat Guaita, qui ha apel·lat a tothom a “sumar-se al canvi, que no és tan sols un projecte del PSC, sinó que és un projecte de ciutat tal i com ho demostra el nostre equip preparat per governar”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)