SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita convertirà la nau de l’avinguda del Carrilet en la Casa de la Festa

Guaita: “Els elements del Seguici Festiu tindran un lloc digne on ser exposats i aproparem així la cultura popular als barris”

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha desvelat avui quin ús vol donar-li a la nau de l’avinguda del Carrilet comprada recentment per l’Ajuntament. Desmarcant-se de la proposta de Junts, ERC i Ara Reus de traslladar allà el Mercat del Carrilet, l’alcaldable socialista ha anunciat que “quan governem crearem la Casa de la Festa en aquesta nau. Un espai on es podran visitar els elements del Seguici Festiu, que mereixen, d’una vegada per totes, un lloc digne on ser exposats”, i ha afegit que “les entitats del Seguici Festiu fa temps que reclamen un espai”. Guaita ha destacat que “amb aquesta acció, també aconseguirem apropar la festa i la cultura popular als barris, guanyar un nou equipament museístic i, per tant, cultural i serà un dinamitzador important per al barri, impulsant una de les portes d’entrada a la ciutat”. A la vegada, per a l’alcaldable socialista aquesta Casa de la Festa també serà un element més per a la promoció de ciutat i projectar la marca Reus. La Casa de la Festa no serà tan sols un museu on estiguin exposats els elements del Seguici Festiu, sinó que també hi haurà activitats que permetran interpretar la Festa Major de Reus.

Considerem completament inviable traslladar el Mercat del Carrilet a aquesta nau, ja que el veïnat es veuria greument afectat pels sorolls que realitzen els camions quan descarreguen els productes al Mercat a la matinada”, ha defensat Guaita, qui ha afegit que “a més, ens costa imaginar com els camions podrien maniobrar per descarregar tot el material”. L’alcaldable socialista ha afirmat que “nosaltres tenim un projecte clar per tot el barri del Carrilet, així com per la resta de barris de la ciutat, i la ciutadania pot estar segura que no anirem fent i desfent segons els interessos electorals. Som aquí per aportar solucions reals a les problemàtiques de cada racó de Reus”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)