SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “Reus necessita un canvi urgent i els únics que el podem fer som el PSC”

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus ha exposat el seu model de ciutat davant de mig miler de persones

La candidata a l’alcaldia per Reus, Sandra Guaita, ha presentat davant mig miler de persones el seu projecte per transformar la ciutat. “Reus necessita un canvi urgent i els únics que el podem fer som el PSC”, ha exclamat Guaita, qui ha argumentat que “qualsevol altra opció és apostar per un perfil continuista”. “Hem de fer realitat el canvi i transformar Reus. És l’oportunitat de Reus i aquesta passa per tots i totes vosaltres”, ha asseverat l’alcaldable socialista, qui ha afegit que “opcions n’hi ha moltes, però nosaltres tenim el projecte, tenim les ganes, tenim l’equip i tenim la il·lusió. I complirem”. En aquesta línia, Guaita ha destacat la feina feta des del Congrés on ha aconseguit, entre altres, fer realitat l’estació de Bellissens i la estació Intermodal.

Amb l’objectiu de millorar el dia a dia de les persones Guaita vol transformar Reus a través de la ciència i la innovació i una ciutat verda i sostenible. L’alcaldable socialista ha dibuixat en línies generals com serà el Reus que proposa. Abans, ha donat veu al veïnat de Reus amb diferents vídeos en els quals els mateixos veïns i veïnes han posat en valor l’escolta activa que han emprat els socialistes tots aquests anys i també ha tingut un protagonisme important el Mercat del Carrilet. De fet, la presentació de l’acte ha anat a càrrec de la portaveu de les paradistes del Mercat del Carrilet, Maria Jesús Querol, qui ha parlat de com les paradistes estan vivint la incertes del futur del Mercat i ha remarcat també l’ajuda dels socialistes en la seva lluita per mantenir-lo en el mateix espai on es troba.

Pel que fa a la ciutat, la candidat a l’alcaldia de Reus ha anunciat zones verdes a menys de cinc minuts per tota la ciutadania, una millora de la seguretat amb l’increment de la plantilla de la Guàrdia Urbana i la recuperació dels agents de civisme, entre altres. També ha parlat del canvi de mobilitat on els socialistes volen apostar molt més pel transport públic, amb la creació de les dues targetes per la mobilitat gratuïtat com la T16 i la THospital, però també ampliant les freqüències i els recorreguts de l’autobús. Una altra proposta, ja anunciada i que ha recordat avui és l’App de denúncia ciutadana i la brigada d’intervenció ràpida per “ser referents en la cura i el manteniment de la via pública”. Guaita també ha parlat d’habitatge assegurant que “construirem nous pisos de lloguer social i assequible, però també arribarem a acords de manera ràpida i urgent amb qui sigui necessari per habitar aquells pisos que ara estan buits”, d’aquesta manera, l’alcaldable socialista vol “donar solució a una problemàtica greu que ens afecta i que obliga als joves a marxar de la ciutat”.

Guaita també ha recordat la seva etapa com a esportista del Reus Deportiu per parlar de l’esport com un element de “promoció de ciutat, de salut, de cohesió i integració”, i ha anunciat la creació de nous espais per a la pràctica esportiva a l’aire lliure. En matèria sanitària ha criticat el “regal” de l’Hospital Sant Joan, però ha posat l’èmfasi en treballar per la salut mental, en fer efectiu el desdoblament del CAP Sant Pere, en la construcció d’un nou CAP a la zona nord de Reus i en la “potencialitat que té Reus en matèria sanitària, de recerca i nutrició”. Guaita també ha dedicat espai a la cultura posant en valor les entitats i associacions que han permès que “sobrevisqui la cultura a Reus”, i s’ha referit a la cultura com un “eix potenciador del turisme, el comerç i els serveis a la nostra ciutat”. Precisament, també ha parlat del comerç i la ciència i la innovació. Per a l’alcaldable socialista és clau “recuperar la capitalitat comercial” i s’ha mostrat preocupada per l’elevat nombre de locals comercials tancats: “Un comerç tancat és un projecte vital perdut”. “Vull el que voleu vosaltres, que a Reus hi hagi uns serveis forts, un comerç que pugui donar resposta a tota la ciutadania i treballarem amb tots els sectors per aconseguir-ho”, ha exclamat Guaita.

Finalment, també ha dedicat unes paraules a l’administració, la qual vol que sigui “oberta i amiga, a l’abast de tothom capaç de respondre ràpidament i que tiri endavant àgilment tots els tràmits que necessiteu”. “Canvi, transformació i rellançament són paraules que van associades a la nostra manera de fer”, ha assegurat Guaita, qui ha afegit que “tenim com a prioritat indiscutible cuidar el present i el dia a dia de les persones i per construir el futur que tots mereixem”. L’alcaldable socialista ha indicat que “ha arribat l’hora d’un govern que estigui a l’alçada del que tots i totes mereixeu, un govern que acompanyi i sigui facilitador perquè els petits i grans projectes passin. Ha arribat l’hora de Reus!”, i ha finalitzat l’acte encoratjant al mig miler d’assistents a apostar pel canvi.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)