SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Josep Baiges serà el número 2 a la llista de Sandra Guaita per a les eleccions municipals

La candidata a l'alcaldia de Reus ha revelat avui el primer nom de la llista electoral on hi figura el comunicador reusenc Josep Baiges.

Josep Baiges serà el número 2 a la llista electoral del PSC per a les eleccions del pròxim 28 de maig. Així ho ha anunciat avui la candidata a l’alcaldia per Reus, Sandra Guaita, qui ha argumentat que “volem transformar i rellançar Reus i l’única manera de fer-ho és fent un projecte de ciutat. Si penses en Reus i en una persona que treballi per la ciutat qui et ve al cap és el Josep”, i ha afegit que “per això estem molt contents que una persona que s’estima Reus i que porta tota la vida treballant per Reus en diferents àmbits cregui en aquest projecte per canviar la nostra ciutat”.

En aquesta línia, el comunicador reusenc ha apuntat que “després de trenta anys de dedicació a Reus, des de diversos àmbits i realitats a nivell professional, personal i associatiu, he decidit donar el pas comprometent-me amb la candidatura de la Sandra per treballar, com a servidor públic, des de l’Ajuntament”, i ha afegit que “a finals d’any em va trucar per parlar sobre com voldria que fos la ciutat, sense cap interès més i vaig veure que teníem molts punts en comú”. Per aquest motiu, Baiges ha assenyalat que “va ser fàcil dir que sí quan m’ho va proposar, em va captivar la seva visió de ciutat i estic plenament convençut que la Sandra serà una grandíssima alcaldessa per la ciutat de Reus”. El reusenc també ha volgut manifestar que “la meva aposta és a nivell personal i per aquest motiu he renunciat a exercir els meus càrrecs a la Cambra de Comerç mentre mantingui el compromís amb la candidatura de la Sandra Guaita”, i ha dedicat unes paraules als actuals regidors del PSC agraint la feina que han fet aquests anys i ha recordat també a Carmina Pozuelo. El comunicador reusenc ha argumentat que “la meva ideologia sempre ha estat Reus i ara té sis sigles que són Guaita. La Sandra serà l’alcaldessa ideal pel moment que vivim ara perquè té una mirada oberta, generosa, de parlar amb tothom que és el que convé a la ciutat de Reus”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)