SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López completen els cinc primers llocs de la llista electoral del PSC

Sandra Guaita ha presentat avui la resta de persones que integraran les primeres posicions de la seva candidatura

La candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha revelat avui les persones que ocuparan els números 3, 4 i 5 de la llista per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Després d’anunciar la setmana passada a Josep Baiges com a número 2, Guaita ha presentat avui a Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López.

D’aquesta manera, Martínez sumarà el seu tercer mandat consecutiu a l’Ajuntament de Reus, després que entrés l’any 2015. Martínez és educadora social i va començar l’etapa laboral a Reus al barri Gaudí, Mas Abelló i Mas Pellicer. Actualment, és coordinadora de l’EBAS (Equip Bàsic d’Atenció Social) Ponent de Tarragona. “L’Anabel sap com funciona internament l’Ajuntament perquè acumula dos mandats a l’oposició i si a això li sumem la seva experiència laboral la converteix en un actiu molt important per a fer avançar la ciutat”, ha assegurat Sandra Guaita. “El fet de treballar a serveis socials durant tants anys m’ha permès conèixer de primera mà quines són les necessitats de la ciutadania i, sobretot, les mancances que encara té avui dia l’administració”, ha argumentat Anabel Martínez, qui ha afegit que “per això, des del primer moment que vaig entrar al PSC he volgut treballar per millorar la situació dels serveis socials i fer-los més accessibles a tota la ciutadania. Perquè crec en uns serveis socials universals que donin una resposta àgil i eficaç a tots els qui la necessiten”.

El número 4 serà Manel Muñoz, qui fa més de 20 anys que exerceix d’advocat en l’àmbit laboral i compagina aquesta feina amb la de docent de Dret del Treball i de la Seguretat a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, i també és professor de Dret del Treball a la UOC. “He volgut fer el pas a la política perquè estic convençut que Reus mereix més, ens ho mereixem realment i podem situar la ciutat en el mapa, però per fer-ho, també cal algú a l’alcaldia que tingui la determinació de defensar els nostres interessos allà on calgui, enfrontant-se amb qui sigui necessari si cal”, ha assegurat Muñoz, qui ha afegit que “la Sandra Guaita té la determinació, l’empenta i la tenacitat per lluitar i defensar els interessos de Reus allà on calgui”.

Finalment, el número 5 l’ocuparà Pilar López, qui fou regidora durant el mandat del 1995 al 1999 encapçalat per l’alcalde Josep Abelló. López ve del món de l’ensenyament i és llicenciada en Geografia i Història i és professora a l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms. “La Pilar ens aportarà l’experiència d’haver format part del govern durant l’etapa de l’alcalde Pep Abelló”, ha destacat Guaita. En aquesta línia, López ha indicat que “torno a la política pel bon record de l’època en que vaig ser regidora del 1996 al 1999 i pels projectes tant innovadors que vam dur a terme que va fer que Reus passés a ser una ciutat referent en serveis socials”, i ha afegit que “ara és el moment de recuperar aquesta il·lusió i aquest canvi que es proposa amb aquest nou equip liderat per la Sandra que serà la millor alcaldessa que tindrà Reus i amb un equip que combina joventut i experiència”.

L’alcaldable socialista ha detallat que durant aquesta setmana anirà presentant més persones que formaran part de la candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)