SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita vol que Reus esdevingui una incubadora d’Intel·ligència Artificial

Guaita: “El desenvolupament d’aquesta tecnologia pot generar importants beneficis econòmics i socials per la ciutat”

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, vol que Reus esdevingui una incubadora d’Intel·ligència Artificial. La iniciativa pretén fomentar el desenvolupament de projectes relacionats amb la Intel·ligència Artificial a la ciutat i donar suport als emprenedors i Startups interessats en aquesta tecnologia. “La incubadora d’Intel·ligència Artificial se centrarà en la formació de talent i en la creació de nous projectes empresarials basats en aquesta tecnologia”, ha anunciat Guaita, qui ha afegit que “l’objectiu és que els emprenedors i les startups tinguin accés a recursos i eines especialitzades per desenvolupar projectes d’Intel·ligència Artificial”.

“Veiem la Intel·ligència Artificial com un àrea de futur i considerem que la iniciativa pot contribuir a situar la ciutat en el mapa de la innovació tecnològica”, ha expressat Guaita, qui ha destacat que “és un repte molt important, però serà fonamental per al futur de l’economia i per això és clau que la ciutat compti amb les infraestructures adequades pel seu desenvolupament”. En aquesta línia, la candidata socialista ha assenyalat que “la Intel·ligència Artificial és una tecnologia en creixement a tot el món amb moltes aplicacions en diferents àmbits com per exemple la salut, la indústria o la seguretat”, i ha afegit que “el seu desenvolupament requereix una inversió important en formació i recursos, però també pot generar importants beneficis econòmics i socials”. És per tot això que des del PSC consideren clau crear aquesta incubadora a la ciutat, perquè cada vegada hi ha més empreses que investiguen aquest camp. “Aquesta incubadora serà una manera més de retenir i captar talent i empreses interessades en el seu desenvolupament”, ha destacat Guaita, qui ha assenyalat que “es farà en col·laboració amb el Clúster TIC Catalunya Sud i Tecnoredessa”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)