SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC guanya les eleccions de manera contundent

La candidatura de Sandra Guaita guanya en 11 dels 13 col·legis electorals

Reus torna a ser socialista. El passat diumenge la ciutadania va decidir que el PSC fos la força més votada amb 8.585 vots assolint així 8 regidors, pels 5 d’ERC i els 5 de Junts. Després de 16 anys el PSC ha tornat a guanyar unes eleccions municipals i Sandra Guaita es convertirà, el pròxim 17 de juny, en la primera alcaldessa de Reus, una alcaldessa socialista. «Volem agrair els 8.585 vots i a tota la ciutadania de Reus per la seva participació, perquè nosaltres valorem tots aquells que ens han votat, però també aquells que no ho han fet, perquè també lluitarem i treballarem per ells», va comentar Guaita, qui també va voler tenir una dedicatòria especial per Andreu Martín i Carmina Pozuelo. L’alcaldable va afirmar que «la ciutadania ha parlat i vol canvi. Ha apostat per un projecte que vol tornar a fer de Reus un referent al territori i un projecte que millorarà el dia a dia de la ciutadania».

El PSC va ser la força més votada sumant un 23,89% dels vots, amb 8.585 suports, gairebé 3.000 més que la segona força més votada, ERC. Amb aquests resultats, els socialistes van tenyir de vermell el mapa de Reus guanyant en 11 dels 13 col·legis electorals. Els dos únics punts que no van ser socialistes van ser el polilleuger Joan Rebull i l’escola Prat de la Riba.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)