SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC i Ara Reus anuncien un primer acord de govern per construir una majoria àmplia pel futur de Reus

Guaita i Rubio s’emplacen a noves reunions per seguir definint el nou govern

La candidata socialista a l’alcaldia per Reus, Sandra Guaita, i el portaveu d’Ara Reus han anunciat aquest vespre un acord de govern per a l’Ajuntament. “Ha estat molt fàcil arribar a un acord de govern basat en un model de promoció econòmica, polítiques de seguretat, polítiques de benestar i sostenibilitat”, ha anunciat Guaita, qui ha afegit que “tots dos tenim la voluntat de construir ciutat i ens hem emplaçat a diverses reunions fins que hem arribat a l’acord final amb un mateix objectiu pel futur de Reus”. Per la seva banda, Rubio ha felicitat i agraït la confiança a la candidata socialista i ha detallat que “davant altres escenaris que s’obrien, que ens generaven força dubtes a nosaltres i a la ciutadania, hem hagut d’accelerar l’anunci de l’acord”, i ha afegit que “tenim un primer dibuix de cartipàs municipal prou avançat”.

Sandra Guaita, que va guanyar àmpliament les eleccions municipals amb 8 regidors i més de 3.000 vots de diferència amb la segona llista més votada, suma així un suport més per formar aquest “govern estable” i s’assegura 10 regidors aproximant-se als 14 que atorguen la majoria absoluta. En aquesta línia, l’alcaldable socialista ha remarcat que “seguirem les negociacions amb la resta de partits, ara de la mà d’Ara Reus com a nou soci de govern, per buscar una majoria que ens permeti dotar d’estabilitat la ciutat”. El portaveu d’Ara Reus, Daniel Rubio, ha assenyalat que “la ciutadania va parlar i va deixar palès que hi havia una candidata que va guanyar àmpliament les eleccions i nosaltres som una formació que sempre prioritza la governabilitat”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)