SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

ERC se suma al pacte de govern amb PSC i Ara Reus per investir la socialista Sandra Guaita com a alcaldessa

Guaita serà la primera alcaldessa de Reus sumant 15 regidors de govern que donen una majoria sòlida al PSC

La pròxima alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha anunciat avui un nou acord de govern amb ERC que dona la majoria absoluta al PSC per liderar l’Ajuntament de Reus en el mandat de 2023 a 2027. Així, el nou govern reusenc quedarà format pels vuit regidors del PSC, els cinc d’ERC i els dos d’Ara Reus. “Volíem conformar un govern estable i que doni resposta a la ciutadania i a la ciutat i això és el que hem aconseguit amb aquest acord amb ERC, Ara i nosaltres, el PSC”, ha comentat Guaita, qui ha afegit que “igual que amb Ara Reus, l’acord amb ERC ha estat ràpid i senzill per arribar a un punt comú del model de ciutat que volem”. Tot i que el pacte inclou tres partits, la futura alcaldessa de Reus ha volgut agrair “la bona voluntat que han mostrat tots els grups municipals amb els quals ens hem reunit perquè tots tenen molt bona predisposició a treballar per la ciutat”. En aquesta línia, Sandra Guaita ha recordat que “més enllà del pacte de govern, volem que aquest tingui una manera diferent de treballar i busqui grans pactes de ciutat en els projectes que sigui necessari”.

Per la seva banda, la portaveu d’ERC, Noemí Llauradó, ha posat en relleu que “tindrem un govern fort i estable de la mà de la llista més votada, que ha estat el PSC, i de Sandra Guaita”, i ha afegit que “el que necessitem en aquests moments on l’extrema dreta ha crescut és un govern fort”. Daniel Rubio, portaveu d’Ara Reus, ha destacat que “a partir del 17 de juny començarà a caminar un nou govern, però a partir d’avui ja començarem a tenir reunions per àrees perquè quan arribi el dia 17 ja hi hagi feina avançada”, i ha afegit que “tenim clar que és el que volem i quines són les necessitats de la ciutadania”.

Finalment, Guaita ha assenyalat que l’acord de govern es basa en els eixos de centrar la política en les persones, en la ciència, la innovació i l’empresa, i en una ciutat verda i sostenible. Pel que fa a l’estructura de govern, la futura alcaldessa de Reus ha perfilat que “reduirem les tinences d’alcaldia de nou a sis per fer més àgil el govern i garantir una bona coordinació entre àrees”. Aquestes sis tinences d’alcaldia seran Projecció de ciutat i cultura, liderada per Noemí Llauradó; promoció econòmica i coneixement, liderada per Josep Baiges; Medi ambient, sostenibilitat i via pública, encapçalada per Daniel Rubio; Serveis a les persones i drets socials, a càrrec d’Anabel Martínez, Urbanisme, per Marina Berasategui; i Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern, per Manel Muñoz. D’aquesta manera, les sis tinences d’alcaldia queden repartides tres per PSC, dues per ERC i una per Ara Reus.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)