SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita crearà nous aparcaments  repartits per tot Reus

El PSC proposa tres tipologies d’aparcament que seran econòmiques, ràpides de completar i innovadores

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha anunciat avui la creació de diferents aparcaments dissuasoris repartits per tot Reus. En concret, el PSC proposa executar aquesta acció en aquells barris amb més dificultats d’aparcament. “Moltes persones ens han fet arribar la necessitat de disposar de més aparcaments perquè els actuals són insuficients”, ha exposat Guaita, qui ha afegit que “a més, amb aquests nous espais facilitarem la mobilitat per la ciutat”. L’alcaldable socialista ha explicat que “per exemple, al barri de la Pastoreta necessitem més aparcament i, una opció, seria destinar a aquest ús les naus del carrer Roseta Mauri”. Els altres aparcaments que ha comentat Guaita es troben a una part de la via de platges d’ADIF, a la plaça de les Baldufes, a Jardins de Reus, al Tanatori, al solar del carrer Ramon J. Sender, a la zona del velòdrom i al barri Juroca.

“Com veieu, tots són aparcaments que es troben fora de la zona de baixes emissions, perquè hem de facilitar a la ciutadania l’adaptació a aquesta nova mobilitat”, ha ressaltat Sandra Guaita. Sobre els aparcaments, l’alcaldable socialista ha assenyalat que “els volem fer de manera ràpida, econòmica i innovadora. Aquests aparcaments dissuasoris es conceben com elements de regeneració urbana que minimitzen possibles impactes mediambientals”. I és que els socialistes proposen tres tipologies d’aparcament. En el cas dels terrenys d’ADIF, el solar de Ramon J. Sender, l’annex al Centre Cívic Migjorn i el de les Baldufes seran aparcaments amb geocel·les, un muntatge ràpid, permeable a l’aigua i compatible amb zones verdes. Una altra tipologia són els aparcaments desmuntables en alçada, un muntatge que es pot completar en 6 setmanes amb estructures modulars, ampliables i reutilitzables. “Aquesta segona opció serà la que utilitzarem a Jardins de Reus, al solar annex al Teresa Miquel, al del Centre Cívic Llevant i al Tanatori”, ha especificat Guaita. Finalment, en un tercer apartat hi ha els aparcaments subterranis, que poden ser de nova construcció o reutilitzant espais existents. “En aquest cas, la proposta és utilitzar les naus de Roseta Mauri, fet que ens permetria solucionar dues problemàtiques del veïnat, la falta d’aparcament i què fer amb aquestes naus”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)