SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita impulsarà un gran complex multiesportiu al sud de la ciutat

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, crearà un gran complex multiesportiu on es podran practicar esports que fins ara no tenen tants espais per fer-ho. “Hi ha una demanda de bona part de la ciutadania per falta d’espai per practicar alguns esports”,ha explicat Guaita, qui ha afegit que “en aquest espai hi haurà lloc pel rugbi, el softbol, un rocòdrom i pistes de pàdel, i també de futbol i bàsquet”. Guaita ha remarcat que “les pistes seran un complement municipal a l’equipament existent”. Per al PSC la voluntat d’aquest gran complex esportiu és la d’ampliar l’oferta esportiva de la ciutat, principalment, amb esports com el softbol o el Rugbi.

Pel que fa a la ubicació d’aquest gran complex multiesportiu, l’alcaldable socialista ha detallat que es construirà al voltant del Pavelló Olímpic. Guaita ha incidit també que “la seva construcció s’anirà fent de manera progressiva perquè és un projecte de gran envergadura”. Amb aquest complex multiesportiu, el PSC vol “ser un referent esportiu arreu del territori”, però no serà l’única acció que vol dur a terme en aquesta matèria. “Per ser capital de l’esport hem de promoure Reus com a ciutat d’esdeveniments esportius, facilitant a les entitats locals la seva organització i treballant amb altres organismes i empreses per portar competicions, tornejos i esdeveniments d’alt nivell a la nostra ciutat”, ha argumentat Sandra Guaita, qui ha afegit que “ens oblidem tampoc del Pavelló del Molinet, el qual s’ha d’executar amb la col·laboració de la Generalitat perquè l’alumnat de l’Institut Roseta Mauri i de l’Eduard Toda pugui tenir un espai digne per practicar educació física”.

D’altra banda, Guaita ha destacat que “no ens podem perdre la meitat de l’esport que passa a la ciutat, per això hem de visibilitzar també la pràctica esportiva femenina perquè tenim grans esportistes i referents a la nostra ciutat, com tampoc ens podem oblidar de les persones amb discapacitat que fan esport a la nostra ciutat”. Guaita ha recordat també que “sempre hem estat molt implicats en l’esport inclusiu i per això el promourem fomentant la tornada dels Special Olympics a Reus i assegurant que totes les instal·lacions estiguin correctament adaptades”.

Finalment, l’alcaldable socialista ha assenyalat també que “és molt important tenir un bon manteniment de les instal·lacions esportives que actualment hi ha i som conscients que això no ha estat així, especialment en els camps de futbol”. Per aquest motiu, Guaita ha assegurat que “executarem un pla de manteniment dels camps per posar-los al dia i garantir unes instal·lacions a l’alçada del que els clubs i la ciutat mereixen”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)