SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “Esperem que el dispensari del barri Gaudí s’obri en les condicions que demana el veïnat”

El PSC celebra que, després de tants anys, es reobri el dispensari del barri Gaudí i insta que el pròxim pas és ampliar el servei

És una gran notícia que per fi, després de dos anys tancat, el departament de Salut hagi decidit reobrir el dispensari del barri Gaudí”, ha celebrat l’alcaldable pel PSC, Sandra Guaita, qui ha remarcat que “esperem que el dispensari s’obri en les condicions que demana el veïnat” i ha afegit que “el pròxim pas és ampliar el servei que ofereix”.

Guaita ha recordat que “des del moment en què es va tancar el dispensari del barri Gaudí nosaltres ens hem posicionat al costat del veïnat per aconseguir que es torni a reobrir, perquè ofereix un servei a unes 3.000 persones i és molt necessari per al barri”. En aquesta línia, des del PSC s’han portat diverses mocions i precs per forçar l’Ajuntament i també la Generalitat a reobrir aquest equipament sanitari, així com també ho ha fet el grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya. “Sembla que, per fi, la insistència del veïnat i la nostra ha aconseguit que es reobri el dispensari, però ara cal que es faci efectiu i que sigui amb les condicions que demana l’associació de veïns i la plataforma que s’ha creat”.

Tot i aquesta bona notícia, és lamentable que Esquerra hagi permès tenir tancat el dispensari tants anys i encara segueixi sense dur a terme el necessari per fer el desdoblament del CAP Sant Pere i l’obertura total de la residència Horts de Miró”, ha criticat Guaita, qui avisa que “nosaltres seguirem treballant perquè la Salut de Reus no sigui un intercanvi de cromos”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)