SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC demana al Govern municipal menys projectes faraònics i més inversió a la via pública al Carrilet

Andreu Martín: “Esquerra està pensant en projectes faraònics, amb inversions sumptuoses que el barri no demana. Ha malgastat 2 MEUR en la compra de la nau, el procés participatiu i la redacció d’un projecte que ningú vol”

Una vegada més, defensem que el millor per Reus és la continuïtat del Mercat del Carrilet al mateix punt on es troba”, ha començat dient el portaveu del PSC, Andreu Martín, qui ha anunciat que “si aquest Govern hagués anat en la mateixa línia que volem nosaltres i que vol la ciutadania i les paradistes, podria haver aprofitat les dues convocatòries dels Fons Next Generation que ja han sortit per fer aquesta millora”. Martín ha assenyalat també que “la nostra candidata a l’alcaldia i Diputada al Congrés, Sandra Guaita, va instar al govern municipal a presentar algun projecte pel Mercat del Carrilet, però com és costum en Junts, ERC i Ara Reus, no l’han volgut escoltar”. D’aquesta manera, el primer secretari del partit socialista a Reus ha lamentat que la ciutat ha perdut dues magnífiques oportunitats per finançar la renovació del Mercat del Carrilet i, fins i tot, ha criticat que “el govern de Junts, Esquerra i Ara Reus segueix demostrant la seva nefasta gestió al capdavant de la ciutat, ja que si el que ells volen és desplaçar el Mercat a la nova nau, també haguessin pogut presentar aquest projecte, però no ho han fet”. Per a Martín, “aquest govern segueix mirant només pel centre de la ciutat, però ni tan sols això ho fa bé, perquè és la segona vegada que presenten el projecte del Gastromercat pel Mercat Central i en cap de les dues l’han acceptat pels Fons Next Generation perquè no fan projectes ben pensats per la ciutadania”.

Per al grup socialista, “la reforma i millora del Mercat del Carrilet era viable amb aquests Fons Next Generation, i hem perdut una oportunitat molt important”. Andreu Martín ha etzibat també que “Esquerra està pensant en projectes faraònics, amb inversions sumptuoses que el barri no demana. S’ha gastat 2 milions d’euros en la compra de la nau, el procés participatiu i licitar un projecte que ningú vol”, i ha afegit que “el veïnat del Carrilet, com el de molts altres barris, vol millores en la via pública, més il·luminació, carrers més amples, no pas amb projectes com els que vol fer Esquerra que són cars i que no tenen cap mena de transcendència en la ciutadania”. “Volen gastar-se milions d’euros en traslladar el Mercat del Carrilet a la nova nau, però en canvi no tenen diners per endreçar el barri. No s’entén”, critica Martín.

La candidata del PSC a l’alcaldia, Sandra Guaita, ha denunciat en més d’una ocasió que Reus ha perdut la capitalitat en molts àmbits, com són la cultura, la salut o el comerç. En aquesta línia, el portaveu del PSC ha exclamat que “la nefasta gestió del govern ens està portant a que altres ciutats del voltant ens passin la mà per la cara en matèria de comerç”, i ha argumentat que “en aquesta última partida dels Fons Next Generation Tarragona ha aconseguit gairebé 1,2 milions d’euros per dinamitzar el comerç, Mont-roig del Camp 1,8 MEUR per fer un nou bulevard en una avinguda i Amposta 444.000 euros per dinamitzar el comerç. I nosaltres no som capaços d’aconseguir cap partida en aquest àmbit?”. Martín també ha aportat exemples d’altres ciutats de l’Estat amb un nombre d’habitants similars com Ourense, que rebran gairebé 2 milions d’euros, però també municipis molt més petits com ara Peníscola amb 1,7 milions, Morón de la Frontera amb 1,6 milions, Oliva amb 2 milions per un nou mercat, o Cuevas de Almanzora, a Almeria, per la reforma i ampliació d’un Mercat amb 1,2 milions d’euros, entre molts altres exemples.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)