SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El Govern de l’Estat referma el seu compromís amb les estacions de Bellissens i Intermodal

Els dos projectes segueixen el calendari previst i les obres de Bellissens començaran el 2023, any en què s’exposarà l’estudi informatiu de la Intermodal

L’alcaldable socialista per Reus i diputada al Congrés, Sandra Guaita, ha preguntat a la Comissió de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana del Congrés dels Diputats d’aquesta setmana per dues infraestructures que han de rellançar Reus: l’Estació de Bellissens i l’Estació Indermodal. Guaita ha demanat saber en quin punt es troben aquests dos equipaments i, tal com ha respost el secretari general d’Infraestructures de Mitma, Xavier Flores, totes dues segueixen els terminis previstos. «En aquests moments s’està treballant en la redacció del projecte constructiu de l’Estació i, si es desenvolupa segons el calendari previst, esperem que durant el pròxim any puguem visitar les obres del projecte», ha indicat Flores, qui ha recordat que «el projecte inclou també la urbanització de l’entorn».

Pel que fa a l’Estació Intermodal, aquesta és «l’estudi informatiu es va encarregar el passat mes de juliol i ja està en redacció», segons Flores, qui ha afegit que «tenim per objectiu que el pròxim any puguem sotmetre a informació pública aquest estudi». Per tant, una vegada fet i aprovat l’estudi informatiu, es podrà iniciar la licitació per elaborar el projecte constructiu de la infraestructura que ha d’unir l’Aeroport de Reus amb l’alta velocitat.

L’alcaldable socialista per Reus ha agraït que «s’escoltin les demandes dels ciutadans reusencs i del teixit empresarial perquè aquestes infraestructures facilitaran la projecció econòmica del nostre territori».

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)