SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita crearà el Pla REUS10, un programa de millora per tots els barris de Reus

Guaita: “Aquest pla no consistirà només en actuacions urbanístiques, sinó que també seran socials, cíviques i econòmiques, entre d’altres”

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, vol que Reus sigui una ciutat igualitària i això passa, entre altres coses, perquè tots els barris i el centre de la ciutat estiguin en unes condicions similars. Per aconseguir-ho, el PSC crearà el Pla REUS10, un pla estructurat pels 10 districtes de Reus per millorar cadascun dels barris de la ciutat. “Aquest pla neix dels Pla de Barris que va impulsar la Generalitat fa anys i que es van donar per finalitzats el 2021, deixant algunes intervencions a mitges, com per exemple al barri del Carme”, ha detallat Guaita, qui ha afegit que “nosaltres volem actuar en tots els barris on sigui necessari i, com que l’objectiu és ambiciós, no ens limitarem només als pròxims 4 anys”.

“El pla permetrà intervenir a la via pública en cada punt de Reus, amb millores d’il·luminació, un asfaltat adequat, voreres més amples on sigui necessari, entre altres intervencions”, ha argumentat l’alcaldable socialista, qui ha afegit que “amb aquest pla dignificarem tots els barris i això facilitarà l’arribada de nous comerços a cada zona i, al seu torn, dotarem de més vida tots els barris de Reus”.

Sandra Guaita ha criticat que “actualment hi ha moltes intervencions a fer en pràcticament tots els barris de Reus fruit de la deixadesa de l’actual govern”, però ha afegit que “un cop s’hagin posat al dia tots els barris, aquest pla no es donarà per finalitzat, ja que també ens permetrà un manteniment adequat de tots els racons de la ciutat i, per tant, no es tracta només d’un pla d’actuació d’emergència, sinó que serà estable en el temps perquè, en un futur, les intervencions no siguin tan costoses ni grans”.

A més, l’alcaldable socialista ha remarcat que aquest Pla REUS10 no consistirà només en actuacions urbanístiques, sinó que també “confluiran altres regidores com per exemple la de Benestar Social per definir, per exemple, actuacions per prevenir activitats marginals, l’incivisme, per conviure joves i gent gran, entre altres”, i ha afegit que “també ho farà la regidoria de comerç, la d’esports o la de dinamització de ciutat entre altres, per tal que el Pla REUS10 garanteixi una ciutat i uns barris de 10”. Per tal de coordinar totes aquestes accions que cal realitzar en cadascun dels barris de Reus, Sandra Guaita proposa crear el comitè d’avaluació i seguiment del Pla REUS10 format per representants municipals i de les associacions de veïns.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)