SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita inaugura la seu electoral del PSC al carrer Jesús

Sandra Guaita ha inaugurat avui la seu electoral del PSC Reus al carrer Jesús. Una oficina que estarà oberta de dilluns a dissabte en horari de matí i tarda fins al dia de les eleccions municipals, el pròxim 28 de maig.

Precisament, avui falta un mes exacte per a la celebració dels comicis que portaran un relleu al capdavant de l’Ajuntament. “Queden 30 dies pel canvi que transformarà la ciutat i compto amb tots i totes vosaltres”, ha exclamat la candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita.

El local electoral es troba a peu de carrer per fer arribar, encara més, el projecte socialista a la ciutadania i recordar com d’importants són les pròximes eleccions pel futur de la ciutat. “Volem continuar escoltant les demandes i necessitats de la ciutadania i la millor manera de fer-ho és estant al seu costat”, ha conclòs Sandra Guaita.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)