SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: «És inadmissible que el parc del Roserar estigui en aquestes condicions deplorables»

La candidata a l’alcaldia de Reus critica que «el llegat de Junts, ERC i Ara Reus és passar d’un parc ben cuidat, un CIMIR i un barri ben urbanitzat, a un punt abandonat i dessolat»

El PSC de Reus ha denunciat aquest matí el «lamentable» estat en què es troba el parc del Roserar del barri de Mas Iglesias. «Aquest és el llegat de Junts, ERC i Ara Reus», ha argumentat la candidata a l’alcaldia per Reus, Sandra Guaita, qui ha etzibat que «Pellicer sempre parla del que es va trobar quan va entrar a Govern, doncs bé, aquí, per posar un exemple, es va trobar un parc preciós, ben cuidat i plens de rosers, un Centre de la Imatge i un barri ben urbanitzat. Després de 12 anys de mandat, amb ERC i Ara Reus de socis en els darrers 6 anys, el que ens trobem és un parc completament dessolat». Per a Guaita, «l’excusa no pot ser de l’empresa que s’havia d’encarregar de la renovació del parc. El problema és que el govern municipal no va fer una bona licitació i això ha provocat que el resultat final sigui aquest. Un desastre com també ho ha estat al Parc de Federico García Lorca o al Centre Aquàtic i de Fitness que havia de construir-se a la zona del pavelló».

La candidata a l’alcaldia ha recordat que «sempre que proposem al govern alguna millora de zones verdes, asseguren que la ciutat està perfecte i es vanten dels diplomes i premis que reben, com per exemple el de Viles Florides, que no deixa de ser una entitat privada, però on tenim les flors d’aquest parc?». En aquesta línia, l’alcaldable socialista s’ha preguntat quin és el criteri per florir les zones de la ciutat: «Esperem que no sigui un tema discrecional, qui decideix on es planta i en funció de quins criteris? Per què algunes rotondes tenen flors i altres només ciment? Guaita ha denunciat que «van cancel·lar la licitació l’estiu, i en tots aquests mesos que han passat el govern no ha estat capaç de posar fil a l’agulla. És inadmissible que un parc tan gran i tan important per a la zona sud de Reus estigui en aquestes condicions tan deplorable».

Per acabar, la candidata a l’alcaldia ha posat de relleu que «les úniques millores del barri les hem aconseguit nosaltres, el PSC, com són l’estació de Bellissens o l’obertura de la Biblioteca Pere Anguera», i ha recordat que «nosaltres vam proposar la construcció del pavelló del Molinet i el govern de Junts, ERC i Ara Reus segueix paralitzant el projecte».

Parc del Roserar de Mas Iglesias el 2012

Parc del Roserar el 2022

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)