SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El projecte de l’estació de Bellissens surt a consulta pública

Sandra Guaita destaca la inversió superior als 10 milions d’euros per fer realitat el projecte

Adif ha segueix fent passes amb el nou projecte de construcció de l’estació de Bellissens i ha iniciat el procés d’informació pública per la declaració de necessitat d’ocupació. “És una gran notícia que confirma que el projecte de l’estació no s’atura i segueix els terminis previstos per acabar sent una realitat”, ha expressat la candidata a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, qui ha destacat que “la inversió estimada és superior als 10 milions d’euros”. Amb aquest procés d’informació pública es dona compliment als compromisos del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) a través d’Adif per seguir impulsant el desenvolupament de les actuacions emmarcades en el pla Transformem Rodalies. També s’avança en els acords obtinguts entre l’Ajuntament i Adif mitjançant el conveni de col·laboració del passat mes de març a través de la Comissió d’Infraestructures on  “el grup municipal del PSC de Reus ha estat clau per desencallar projectes molt importants per la ciutat”, ha assenyalat Guaita.

Segons els estudis de demanda fets per Adif, s’estima que la nova estació registri uns 1.400 viatgers diaris, que podrien arribar fins als 3.500 en un horitzó de 30 anys. D’acord amb el projecte bàsic, la nova estació tindrà caràcter modular, és a dir, estarà formada per mòduls arquitectònics diferenciats i ampliables, en els quals s’integraran tots els serveis i instal·lacions necessaris per al funcionament de l’estació (controls d’accés, màquines d’autovenda, àrea d’espera, lavabos i altres instal·lacions tècniques), i disposarà de dotacions per a garantir l’accessibilitat i el trànsit a tots els viatgers. Respecte a les andanes, s’habilitarà una a cada costat de la línia ferroviària, d’uns 220 metres de longitud, i cobertes per marquesines en aproximadament 100 m. Estaran connectades entre si i amb l’estació mitjançant un pas inferior accessible, dotat d’escales fixes i ascensor.

També es dissenyaran els tancaments perimetrals per a l’estació i les andanes, la imatge arquitectònica de les quals sigui conforme als mòduls d’accés i resta d’elements que configurin l’estació.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)