SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: «És el moment de treballar en un model de piscina pública»

"Esquerra, Junts i Ara Reus han abusat de la seva majoria absoluta i han intentat tirar endavant un projecte sense el consens de la ciutadania, ni clubs esportius ni grups municipals."

El govern municipal va anunciar ahir que el projecte del Centre Aquàtic i de Fitness no tirarà endavant, després de no arribar a un acord amb l’empresa guanyadora del concurs, l’única que es va presentar. «Això és només la crònica d’una mort anunciada«, etziba l’alcaldable del PSC, Sandra Guaita, qui remarca que «la fòrmula d’una gestió privada tenia riscos i el plec de clàusules administratives tenia moltes deficiències que vam provar de millorar amb les al·legacions que vam fer arribar al govern, però van ser desateses«.

L’alcaldable socialista ha continuat dient que «finalment el temps ens ha donat la raó. Tot això era previsible i el que ha passat ha estat una pèrdua de quatre anys per poder disposar d’una piscina pública necessària a Reus per incrementar el nombre d’usuaris que practiquin a la ciutat«. «Algú hauria d’assumir la responsabilitat d’aquest desgavell que és molt greu per la imatge de la ciutat i pels serveis al ciutadà«, diu Guaita, qui assenyala que «el més greu de tot plegat és que això no és la primera vegada que succeeix, aquest govern té un problema molt important amb les licitacions, ja que també ha hagut de trencar els contractes per la renovació de dos parcs de la ciutat i moltes dificultats per tirar endavant el contracte del servei de recollida de residus urbans, per citar alguns exemples«.

Per a l’alcaldable del PSC el problem ha estat que «Esquerra, Junts i Ara Reus han abusat de la seva majoria absoluta i han intentat tirar endavant un projecte sense el consens de la ciutadania, ni clubs esportius ni grups municipals veient que era un projecte que tothom sabia que era inviable. Fer-ho així preveia que s’acabés convertint en un fracàs, com ha estat«. Malgrat tot, «des del PSC som conscients que molts ciutadans i ciutadanes volen una piscina pública i, com que a la ciutat no en tenim cap, van a municipis del voltant per gaudir d’aquest servei», argumenta Guaita, qui destaca que «per tot plegat, ara és el moment de treballar en un nou projecte de piscina pública, que és el que la ciutadania i els clubs de Reus volen«.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)