SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC insta l’Ajuntament a realitzar més convenis amb entitats bancàries i la Generalitat per disposar de més pisos de lloguer social

El PSC instarà a l’Ajuntament de Reus a realitzar més convenis amb entitats bancàries i la Generalitat per disposar de més pisos de lloguer social.

El PSC instarà a l’Ajuntament de Reus a realitzar més convenis amb entitats bancàries i la Generalitat per disposar de més pisos de lloguer social. Ho farà en la sessió plenària d’aquest divendres, on també portarà una moció per combatre la violència de gènere. Pel que fa a la primera proposta, l’alcaldable socialista, Sandra Guaita, ha defensat que “fa massa temps que la ciutat està estancada en tots els àmbits per culpa d’un govern que no té prou capacitat de gestió”, i ha afegit que “hem d’actuar immediatament en matèria d’habitatge per disposar de més pisos de lloguer social que ajudin a superar el dia a dia de les famílies vulnerables”. “És per aquesta immediatesa urgent que no parlem de projectes constructius a futur, sinó de disposar d’habitatges que actualment es troben buits per poder-los destinar a aquells que ho necessiten en un període breu de temps”, argumenta Guaita.

Des del PSC alerten que la situació econòmica és alarmant i que des de les administracions públiques s’ha de treballar perquè la ciutadania pugui viure en condicions dignes. “En aquesta línia, des de l’Estat hem activat el bo del lloguer social per a menors de 35 anys, però també altres ajudes de caràcter general destinades a famílies que tenen dificultats econòmiques per pagar el lloguer”, detalla l’alcaldable socialista, qui critica que “en canvi, a Reus, en tots aquests anys no s’ha creat ni un pis més de lloguer social”. “És un menyspreu cap a la ciutadania que en 12 anys no s’hagi creat ni un habitatge de protecció oficial, seguim amb el mateix nombre de pisos socials municipals que quan el PSC va sortir del govern”, etziba Guaita, qui afegeix que “ni tan sols han estat capaços d’habilitar ja els 28 pisos de la Casa dels Mestres, només tenim 11 disponibles per lloguer social”. Per a Sandra Guaita, aquesta situació “ens ha portat a ser la ciutat de la província on més s’ha encarit el preu del lloguer, fins a un 15%”. És per tot plegat que des del PSC s’instarà a l’Ajuntament a arribar a acords amb les entitats bancàries, la Sareb i la Generalitat per establir nous convenis per disposar de més pisos que es destinin a habitatge social.

La segona proposta va destinada a combatre la violència de gènere. El PSC buscarà l’aprovació del Ple per ratificar el compromís ferm de l’Ajuntament contra la violència de gènere, i en defensa dels drets de les dones i combatre qualsevol discurs negacionista i posicionament polític que negui la violència de gènere o rebutgi les polítiques enfocades a la seva total eradicació. També pretén instar totes les administracions públiques competents a desplegar i donar compliment a les mesures que formen el Pacte d’Estat contra la violència de gènere, donar suport al procés de renovació i actualització del Pacte d’Estat contra la violència de gènere que s’està iniciant al Congrés dels Diputats.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)