SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “No podem votar a favor d’uns Pressupostos que no tenen en compte ni una de les propostes que hem presentat”

L’alcaldable del PSC critica que “vam fer arribar un Pressupost a l’octubre del qual no s’ha incorporat res i la seva proposta ens ha arribat pocs dies abans de sotmetre’s a votació”

El PSC votarà en contra dels Pressupostos Municipals del 2023 que demà es votaran en sessió plenària. L’alcaldable del PSC critica que “no podem votar a favor o abstenir-nos en uns Pressupostos que no tenen en compte ni una de les propostes que hem presentat al Govern”, i afegeix que “nosaltres, com sempre, hem fet una feina responsable, amb un treball intern i també de la societat civil recollint les seves propostes i traslladant-les a uns pressupostos que vam fer arribar a l’Ajuntament fa un mes i mig. Per contra, el govern ens ha enviat la seva proposta pocs dies abans de sotmetre-la a votació, una mostra del poc interès que té per escoltar o dialogar amb la resta de grups municipals”. Malgrat que no s’ha incorporat cap proposta socialista en els pressupostos, Guaita reconeix que “com a mínim sabem que el Govern s’ha mirat la nostra proposta, perquè ens hem reunit amb ells, però ens sembla lamentable que no puguin concretar cap partida de les que nosaltres els proposàvem”.

L’alcaldable socialista destaca que “hi ha partides que per a nosaltres són molt importants com medi ambient, habitatge i urbanisme i en la seva proposta no hem vist reflectida cap de les nostres iniciatives”, i posa com a exemples “més convenis de col·laboració per disposar d’habitatges de lloguer social o nova construcció de pisos pel mateix objectiu. En els pressupostos només hi trobem el projecte de la Hispània, i aquest és insuficient, durant aquests 12 anys de mandat la política d’habitatge ha estat nefasta”. Guaita també cita la seva proposta d’incrementar un 6% la partida en medi ambient per tenir unes zones verdes en un correcte estat i no “tan mal conservades com les tenim ara. Invertir en medi ambient és invertir en la salut de les nostres ciutadanes i ciutadans”, assevera l’alcaldable socialista, qui clou els exemples parlant de l’urbanisme, on ressalta “les polítiques de seguretat per afavorir que hi hagi sensació de seguretat als barris i les polítiques de mobilitat on demanàvem, entre altres coses, la implantació de la T-Hospital, una línia directa entre Hospital i els barris del sud o la reducció del 50% dels preus dels abonaments del transport públic, qüestions que tampoc hem vist en els pressupostos del govern municipal pel 2023”.

És per tot plegat que els socialistes es posicionaran en contra dels pressupostos elaborats per Esquerra, Junts, i Ara Reus, perquè “no són els pressupostos que nosaltres hem fet, aquests son continuistes i no ens permeten transformar Reus com nosaltres volem”, ha sentenciat Guaita, qui ha afirmat que “aquest és un exemple més de que nosaltres som l’única alternativa per al 2023”. L’alcaldable socialista també ha volgut assenyalar que “malgrat que votem en contra, estem a favor d’algunes partides com la destinada al soterrament de les torres elèctriques del Pinar. Ara bé, hem de recordar que aquesta partida també fa anys que es va atorgar i les torres elèctriques segueixen on eren abans”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)