SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: «Exigim al govern municipal que actuï immediatament en els parcs de la ciutat»

L'alcaldable del PSC per Reus denuncia que els parcs de Federico García Lorca i del Roserar de Mas Iglesias estan tancats des de fa mesos

El PSC ha denunciat avui el lamentable estat del parc de Federico García Lorca, però també el de molts altres de la ciutat com per exemple el del Roserar de Mas Iglesias. L’Ajuntament va treure a licitació l’any passat la reforma d’aquests dos espais de Reus, però un any després continuen tancats i en un estat pitjor al d’abans de la reforma. L’empresa guanyadora del concurs no va complir amb els terminis de les obres i el consistori va decidir trencar el contracte per la renovació del parc del Roserar de Mas Iglesias, mentre que sobre el parc de Federico García Lorca no s’ha pronunciat públicament. L’alcaldable del PSC, Sandra Guaita, ha exigit avui una actuació “immediata” en aquests dos parcs i ha assegurat que “quan nosaltres hem preguntat a l’equip de Govern per la situació del parc Federico García Lorca, ens han respost que les obres avancen amb normalitat. Com es pot comprovar, es tracta d’un engany més de l’equip d’Esquerra, Junts i Ara, perquè aquí no s’ha fet absolutament res”.

Guaita ha criticat la “poca importància que dona el govern municipal als parcs”, i ha etzibat que “els reusencs i les reusenques tenim poques zones verdes per gaudir, però a sobre aquestes tampoc estan ben cuidades”. L’alcaldable socialista ha instat el govern a “trencar també aquest contracte” i a “tornar a licitar immediatament les obres de reforma per reobrir els dos parcs el més aviat possible i en unes condicions dignes”. L’actual diputada al Congrés ha recordat també que “Esquerra, Junts i Ara Reus tenen un greu problema amb les licitacions. Ja ho vam patir amb el contracte de la brossa, també amb la suposada piscina que s’ha de construir a la zona del pavelló olímpic, i ara amb aquests dos parcs de la ciutat”, i ha afegit que “alguna cosa no s’està fent bé i, en comptes d’assumir responsabilitats i fer autocrítica, l’únic que fan és deixar passar el temps, com si res passés i això ens porta a la situació de paràlisi que fa 12 anys que patim”.

L’alcaldable socialista ha remarcat la necessitat de “reaccionar ja” perquè les obres en els dos parcs haurien d’haver començat a principis d’aquest any, però encara no s’ha fet absolutament res. “No entenem per què no han vist abans aquest desgavell i han actuat licitant de nou les obres. Aquesta és una falta de respecte més per als ciutadans que fa més d’un any que tenen dos parcs tancats”, ha denunciat Sandra Guaita.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)