L'EQUIP

1. SANDRA GUAITA

Biòloga i doctora en ciències. Treballa en recerca oncològica i és professora associada a la URV. Candidata a l'alcaldia de Reus. Diputada al Congrés dels Diputats pel PSC des del 2019, és Vicepresidenta Primera de la Comissió d'Industria, Comerç i Turisme i portaveu adjunta de la Comissió de Ciència, Innovació i Universitats. Va ser regidora del PSC des del 2011 fins al 2021 i és Secretaria de Defensa Animal Partit del PSC Catalunya.

2. JOSEP BAIGES

Llicenciat en Història i Geogràfia. Comunicador. Excap de gabinet i exsecretari general de la Cambra de Comerç de Reus. Soci del Centre de Lectura de Reus, de la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, de Bravium Teatre, dels Amics de Reus, de l’Orfeó Reusenc, dels Xiquets de Reus, de Creu Roja i del Reus FC Reddis, entre altres

3. ANABEL MARTÍNEZ

Educadora Social. Actualment coordina l’EBAS Ponent. Ha estat educadora social al barri Gaudí, a Mas Abelló, Mas Pellicer i al Districte V. Va formar part de la junta de l’associació de veïns del barri Montserrat i de la FAVR. És regidora del PSC des del 2015.

4. MANEL MUÑOZ

Llicenciat en Dret. És advocat laboralista. President de la secció de Dret del Treball i de la Seguretat Social de l’ICAT i mediador laboral al Tribunal Laboral de Catalunya. També exerceix de docent. És membre de l’equip directiu Fundalis i membre de la junta de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus.

5. PILAR LÓPEZ

Té estudis de Magisteri, Geografia i Història a la URV i de música pel Conservatori de Tarragona. Es dedica a l’ensenyament des de fa més de 30 anys. Va ser regidora del PSC del 1995 al 1999. Forma part de Reusenques de Lletres, participa en els clubs de lectura de la Biblioteca Xavier Amorós i és membre de Safareig Poètic.

6. DANIEL MARCOS

Va ser president de l’associació de veïns del barri Fortuny i integrant de la junta de la FAVR. Forma part de l’associació de Cibervoluntaris de Catalunya i és el secretari d’organització de l’agrupació del PSC a Reus. És regidor del PSC des del 2019.

7. Maria del Mar Escoda

Formada en prevenció de riscos laborals i recurs preventiu. És responsable de l’equip de neteja de dependències municipals. Ha estat presidenta de l’Associació de Veïns del barri Gaudí del 2015 al 2023 i vicepresidenta de la FAVR des del 2019.

8. Enrique Martín

Té estudis en Economia, finances i fiscalitat laboral i administració i direcció d’empreses. Des de l’any 2002 és treballador de Correos. Vocal de l’AMPA de l’INS Gaudí, on també va ser president. Exmembre del Consell escolar de l’escola Cèlia Artiga i col·laborador habitual de l’AMPA. És secretari general de la UGT Serveis Públics a les Comarques de Tarragona.

9. NÚRIA DÍEZ

És titulada per la Escuela Superior de Arte Dramático y Danza de Sevilla i en Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. És directora i professora de Dansa.

10. MANU POZO

És enginyer mecànic. Docent de cicles formatius i coordinador d’FP dual a l’IES Domènec i Montaner. És membre de l’associació de veïns El Roserar de Mas Iglesias i de l’associació Voluntarios sobre ruedas i Reus patina.

11. ANGIE LOPERA

És auxiliar d’infermeria i tècnica en educació infantil. Ha treballat en assistència domiciliària i fent suport diari a pacients dependents, així com també en residències. Fundadora i presidenta de l’associació Ajuda’ns a Ajudar i col·labora amb diverses associacions animalistes de la província i amb associacions de veïns.

12. ISAAC BONILLO

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses i Finances i Comptabilitat per la URV. Exerceix com a professor d’Economia i també és professor de Microeconomia i Medi Ambient i Sostenibilitat a la URV. És regidor del PSC des del 2023.

13. TANIA AGUDO

És docent. Graduada en magisteri educació Infantil especialitzada en atenció a la diversitat. Master psicopedagogia. He treballat com a mestra d’infantil i primària a escoles de tota la Comarca. És regidora del PSC des del 2021.

14. HÈCTOR FORT

15. NOELIA PAREDES

És infermera. Ha he treballat sobretot en l'àmbit de la pediatria tant hospitalària com atenció primària. Vinculada al moviment veïnal al barri del Carrilet. És Membre del comitè d'empresa de l'hospital amb l'UGT.

16. VICENÇ REDONDO

És entrenador professional de salvament i socorrisme aquàtic, entrenador personal, tècnic en prevenció de riscos laborals, professional de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i tècnic superior d’electricitat, electrònica i climatització. És director-gerent de LIVE FREE Reus i ha treballat a EMATSA i AGBAR.

17. PATRI VIRUMBRALES

És Gestora Administrativa en Àmbit Jurídic. Afiliada a joventuts des de 2010. Forma part de la Comissió executiva del PSC Reus des del 2015, secretària de dinamització de la militància del PSC Reus i secretària d'organització de les JSC Reus.

18. ANDREU CASTRO

És tècnic en cures auxiliars d'infermeria i tècnic en informàtica. El 2010 va tenir un accident de moto i des d'aleshores fa xerrades de prevenció d'accidents de trànsit amb col·laboració de l'Institut Guttmann i també és jugador de Bàsquet en cadira de rodes.

19. DORI GONZÁLEZ

Té estudis en Administració i arts plàstiques. Treballa en una clínica dental. És sòcia del Centre de Lectura, Creu Roja, Aldeas Infantiles i Save the Children.

20. FRANCESC JORNET

És president de l’Associació de Veïns el Roserar de Mas Iglesias. Forma part de l’executiva d’UJP-UGT de Tarragona i és membre de l’associació de la Gent Gran del Baix Camp.

21. PILAR OSETE

Oficial administrativa a l'Hospital Sant Joan, és membre de l'executiva local i ha estat presidenta de l'AAVV Barri Gaudí entre l'any 2003 i l'any 2014. Participa en diverses entitats com la Cofradia Sant Just i Sant Pastor i Consells Municipals com el de polítiques de gènere.

22. MIGUEL QUERO

Ha exercit de soldador. És delegat d'empresa per UGT i un lluitador incansable en defensa dels drets dels treballadors. És vicepresident de l'AVV Santuari Les Clarisses. És socialista des de sempre.

23. JUDIT PIZARRO

Té un postgrau de Cooperació, desenvolupament i innovació social i ha participat en diversos programes Erasmus+ arreu d’Europa. Ha codirigit el projecte Joguines Solidàries amb la Jove Cambra i l’Oficina del Voluntariat de la URV. És membre de la junta de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona I delegada provincial de FACUA Catalunya.

24. VICENTE RIVERO

El Vicente és un referent veïnal i en el moviment de la gent gran a la nostra ciutat, implicant-se a fons en accions socials, en l'envelliment actiu dels nostres grans i en diverses entitats com el Club Petanca Reus.

25. NADIA JORNET

És mestra d'infantil i primària. Vinculada a l'àmbit educatiu i formatiu, des de la seva vessant de formadora i professora aporta la visió de com formem i eduquem als nostres infants vers la nostra ciutat.

26. AMÈLIA BESORA

Ha estat durant més de 20 anys presidenta de la urbanització Pelai. Porta el Consell de la Gent Gran del PSC i ha format part del Consell d’Adminstració de Reus Transport i al Consell de la Facultat de Medicina.

27. ANDREU MARTÍN

Llicenciat en Ciències Físiques, és director d'un institut púbic. És Primer Secretari del PSC Reus, portaveu del Grup Municipal del PSC Reus des de l'any 2017 i diputat provincial. Membre de diverses entitats com el Centre de Lectura o l'Associació de Veïns Blancafort.