SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “Combatre la soledat no desitjada ha de ser una prioritat de l’Ajuntament”

El PSC proposa crear una xarxa comunitària en els diferents barris de la ciutat per vetllar per la gent en situacions de soledat

A Reus, al voltant del 20% de la població té més de 65 anys, segons dades de l’Idescat, i es preveu que en els pròxims anys, en el conjunt de Catalunya es pugui arribar a un terç de la població amb 60 o més anys. Aquesta previsió és un repte per al conjunt de la societat i no només una qüestió que afecta a les persones grans. “Davant aquesta situació necessitem exercir diferents polítiques per afrontar aquest envelliment de la població, per tal de que aquest sigui un envelliment actiu”, ha exposat la candidata a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, qui ha afegit que “hem de pensar en un model diferent al que tenim fins ara”.

Guaita ha indicat que “actualment ens trobem moltes persones, tant d’edat avançada com no, que es troben en una situació de soledat no desitjada”, i ha afegit que “l’Ajuntament ha de posar sobre la taula totes les eines necessàries perquè les persones no se sentin soles”. Per capgirar aquesta situació, l’alcaldable socialista proposa adaptar els programes ‘Bon dia’ d’Amposta i ‘Antenes’ del Prat a Reus. “Són dos programes que tenen per objectiu combatre la soledat no desitjada i que aquestes persones puguin refer nous vincles amb la comunitat i activar una xarxa cívica a la ciutat”, diu Guaita, qui ha afegit que “també volem involucrar la joventut de la ciutat perquè crear una xarxa de voluntaris que truquin setmanalment a les persones grans de la ciutat que vulguin acollir-se al programa i els acompanyin a fer la compra”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)