SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Sandra Guaita: “Connectarem l’estació d’autobusos amb el centre amb un passeig comercial per potenciar l’entrada a la ciutat”

El PSC reformarà el Mercat del Carrilet, remodelarà el carrer Escultor Rocamora per unir-lo amb l’avinguda del Carrilet i enderrocarà l’edifici de l’avinguda per unir el barri amb el centre

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha presentat avui una proposta per connectar l’estació d’autobusos amb el centre amb un passeig comercial que potenciarà l’entrada a la ciutat. “Sempre hem dit que una de les entrades més importants de la ciutat és la del sud, ja que molts reusencs i reusenques utilitzen l’autobús per anar a municipis propers i moltes persones que visiten la ciutat arriben en bus”, ha començat dient Guaita, qui ha continuat recordant que “per això insistirem a la Generalitat perquè reformi l’estació d’autobusos, i nosaltres ens encarregarem de remodelar el carrer Escultor Rocamora perquè quedi més ben unit amb l’avinguda del Carrilet, creant un passeig més amable per al vianant”. L’alcaldable socialista també ha anunciat que per aconseguir aquesta unió real amb el centre enderrocaran l’edifici de l’avinguda del Carrilet que “ara mateix és una barrera visual que fa més evident la separació del barri amb el centre”.

Així doncs, després que diumenge passat demanés a Salvador Illa que de cara als pressupostos de la Generalitat s’inclogui una partida per reformar l’estació, els socialistes volen seguir la transformació del sud de la ciutat amb aquesta renovació del carrer Escultor Rocamora i l’enderroc de l’edifici que hi ha al capdamunt de l’avinguda del Carrilet. Ara bé, aquesta avinguda encara tindrà un canvi més, anunciat fa unes setmanes pel PSC també, que serà la creació de la Casa de la Festa, equipament que dinamitzarà encara més l’entrada des del sud de la ciutat.

La reforma del carrer Escultor Rocamora consisteix en reduir el trànsit d’aquest carrer i augmentar la presència d’arbres, bancs i jardineres on la ciutadania pugui gaudir d’un ampli espai per passejar, gaudir i descansar. Finalment, Guaita ha volgut recordar, una vegada més, que “el Mercat del Carrilet es quedarà en el mateix punt on es troba ara, però no només això, també farem les inversions necessàries perquè sigui un Mercat digne del segle XXI i incentivar l’arribada de noves paradistes”. En aquesta línia, Guaita ha criticat que “el govern de Junts, ERC i Ara Reus s’ha oblidat del Mercat del Carrilet per complet, obviant les partides dels Fons Next Generation que es podien aprofitar per renovar l’equipament”. “El pròxim 28 de maig tothom haurà de recordar molt bé qui ha estat sempre al costat de la ciutadania, vetllant pels seus serveis, i qui li ha donat l’esquena per complet”, ha exclamat Guaita. Per tot plegat, des del PSC proposen la reforma del Mercat, però també la incorporació d’altres serveis com un punt de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i un punt d’informació turístic.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)