SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

La candidata a l’alcaldia, Sandra Guaita, aconsegueix més de 7,5 MEUR per Reus en els Pressupostos Generals de l’Estat

Sandra Guaita: “Fa temps que el territori reclama inversions per seguir creixent i gràcies a la meva feina des de Madrid podem celebrar que en els PGE s’han escoltat moltes d’aquestes reivindicacions”

La candidata a l’alcaldia de Reus pel PSC i Diputada al Congrés, Sandra Guaita, celebra les partides que ha aconseguit per la capital del Baix Camp en els Pressupostos Generals de l’Estat, la quantitat total de les quals supera els 7,5 milions d’euros.“Fa temps que el territori reclama inversions a totes les administracions per seguir creixent i gràcies a la meva feina des de Madrid podem celebrar que en els pressupostos de l’Estat s’han escoltat moltes d’aquestes reivindicacions”, assegura Guaita, qui exposa que “els nostres pressupostos estan destinats directament a les persones, perquè tenim clar que els ciutadans i les ciutadanes són el centre de la nostra acció política”. En aquesta línia, Guaita destaca que 6 de cada 10 euros van destinats a polítiques que ajuden el dia a dia de les persones.

Pel que fa a les partides socials, la candidata a l’alcaldia pel PSC destaca l’increment de beques que, en el cas de Reus, beneficiarà a 1.500 estudiants, així com l’augment del bo cultural i el bo d’habitatge jove. En aquesta línia, també ha posat sobre la taula la pujada de les pensions, que beneficiarà uns 23.000 reusencs i reusenques que veuran com la seva retribució creix un 8,5%, “mentre que en època de governs del PP els increments eren d’un 0,25% com a màxim”, contraposa Guaita.

Respecte a les partides en matèria d’infraestructura, la diputada socialista al Congrés destaca els 500.000 euros per a la Intermodal, una estació que “fa molt temps que s’està reclamant i que hem aconseguit treure del calaix”, diu Guaita, qui també assenyala els gairebé 200.000 euros per enllestir l’estudi de l’Estació de Bellissens, el quall hauria de finalitzar l’any vinent per començar seguidament amb el projecte constructiu, i, finalment, els 500.000 euros per l’estudi de la mobilitat de l’N-420 que es complementa amb 1,5 milions d’euros per les variants de Gandesa, Corbera d’Ebre i Riudecols perquè la carretera vagi per fora d’aquests municipis i el trànsit sigui més fluït, així com una rotonda a les Borges del Camp. A banda, en els PGE també hi ha una partida de 4,22 milions d’euros per l’aeroport de Reus per “millorar la seguretat dels passatgers i del transport”.

Per últim, en el capítol d’inversions per cultura, els PGE destinen 2.150.000 euros, dels quals 2 milions estan destinats a renovar el Museu d’Art i Història de Reus i 150.000 per a l’ampliació del Centre de Lectura de Reus. “L’entitat fa temps que treballa per buscar fons en diferents administracions i el Ministeri de Cultura s’implica amb aquesta inversió directament en la seva ampliació”, celebra Guaita.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)