SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Núria Díez se suma al projecte de Sandra Guaita

La professora de dansa cobreix la baixa d’Erika Molina que la setmana passada va deixar la candidatura per motius personals sobrevinguts

Núria Díez se suma al projecte socialista de Sandra Guaita per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Díez està molt vinculada a la cultura i l’educació de Reus on és professora de dansa i també coordinadora de les Escoles Autoritzades de Dansa de Reus, forma part d’AEER, les Empreses Educatives de Reus, és secretària i representant de la província de Tarragona de l’Associació d’Escoles de Dansa Autoritzades pel Departament d’Educació, membre protector de la fundació Teatre Fortuny i coordinadora del Ball de Valencians de Reus. “Estem molt contents de comptar amb la Núria perquè és una persona molt vinculada amb el barri Mare Molas, però també amb la cultura i l’educació de la ciutat”, ha comentat la candidata a l’alcaldia, Sandra Guaita.

Per la seva banda, Núria Díez ha destacat que “m’he unit a la candidatura de la Sandra pel projecte amb el qual vol potenciar la marca Reus en tots els àmbits, amb una visió fresca i innovadora”, i ha afegit que “vull involucrar-me per aportar la meva experiència i trajectòria professional”. Per a Díez, “la cultura és una senyal d’identitat a Reus i al projecte de la Sandra volem crear xarxes, una d’elles a cultura, que permeti retenir i captar el talent”, i ha emfatitzat que “el nostre talent ha de tenir la possibilitat de crear i treballar a la nostra ciutat sense haver de marxar fora”.

La darrera incorporació a la llista de Sandra Guaita ha posat de relleu que “tenim feina molt important a fer amb l’educació, ja que a partir d’aquesta crearem hàbits per consumir la cultura. Des de les etapes més infantils s’ha de transmetre tot el nostre patrimoni artístic i cultural i que tinguin accés sense fissures”, i ha conclòs que “en un futur, aquests infants seran els futurs espectadors i, alguns d’ells, creadors de la Cultura”. En definitiva, Núria Díez aposta per una societat més “educativa, més humanista i més oberta”.

Guaita ha apuntat que Núria Díez ocuparà el número 9 a la llista electoral i, d’aquesta manera, Maria del Mar Escoda passarà ser la número 7 de la candidatura.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)