SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

El PSC crearà una aplicació Reus Segur per millorar la comunicació entre la ciutadania i la Guàrdia Urbana

Guaita: “Per millorar la seguretat també ampliarem la plantilla de la Guàrdia Urbana, treballarem amb la Generalitat per incrementar els Mossos d’Esquadra, recuperarem els agents de civisme i millorarem l’urbanisme”

La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, crearà l’aplicació mòbil Reus Segur que millorarà la comunicació entre la ciutadania i la Guàrdia Urbana. La proposta segueix el model de Cornellà, un dels primers municipis a implementar aquesta aplicació. “A Cornellà tenien problemes de seguretat i des que va entrar en funcionament aquesta aplicació la ciutadania està molt més segura i contenta amb el municipi”, ha assegurat Guaita, qui ha detallat que “en la pantalla principal de l’aplicació hi ha l’accés directe als telèfons d’emergències de manera que clicant el botó ja truques directament al centre en qüestió. D’aquesta manera garantim que absolutament tota la ciutadania amb només dos tocs a la pantalla del seu telèfon aconsegueix contactar amb emergències”. A més, a través d’aquesta aplicació la ciutadania també pot informar d’incidències com robatoris, accions vandàliques, objectes perduts, accidents de trànsit, etc.

Encara dins l’aplicació, també es pot trobar un apartat amb un manual de primers auxilis on es detalla que cal fer en cada situació en cas que algú necessiti ajuda i els serveis mèdics no hagin arribat encara. En el primer any de l’ús de l’aplicació a Cornellà ja comptava amb 3.000 descàrregues i en una enquesta recent, els usuaris la qualificaven amb un 7.7 per la gran resposta que és capaç d’oferir en situacions determinades.

“A banda, som conscients que per millorar la seguretat a la ciutat no cal només aquesta aplicació, sinó també una bona planificació per incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana, instarem a la Generalitat a incrementar el nombre d’agents dels Mossos d’Esquadra, recuperarem els agents de convivència i millorarem l’urbanisme”, ha recordat Guaita, qui ha afegit que “aquestes són unes propostes que ja vam anunciar, però que volem recordar avui perquè formen part del nostre pla per millorar la seguretat a la ciutat”. De fet, Guaita ha recordat que en diversos plenaris el Grup Municipal del PSC ha demanat que s’incrementi la plantilla de la Guàrdia Urbana, però el govern de Junts, ERC i Ara sempre ha votat en contra. “Ens han arribat a dir que no tenim una visió realista de la ciutat i que som uns alarmistes, però resulta que ara fins i tot l’equip de govern fa propostes per millorar la seguretat a la ciutat”, ha criticat Guaita, qui ha afegit que “estem contents que vulguin copiar les nostres propostes, al final, són projectes que es basen en les preocupacions reals de la ciutadania a qui no hem parat d’escoltar en aquests quatre anys”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)