SANDRA GUAITA | Candidata socialista a l'Ajuntament de Reus

Treballant plegats podem construir un Reus millor.
Treballant plegats podem construir un Reus més net.
Treballant plegats podem construir un Reus més segur.
Treballant plegats podem construir el Reus que la ciutadania mereix.
Anterior
Siguiente

Maria del Mar Escoda, Manu Pozo, Angie Lopera i Isaac Bonillo tanquen els 12 primers llocs del PSC

Sandra Guaita: “Les 12 persones de la llista que hem presentat, així com les 15 restants, volen transformar Reus i millorar el dia a dia de les persones des de diferents àmbits”

La candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, ha presentat les “12 persones que transformaran la ciutat i milloraran el dia a dia de les persones”. Després de donar a conèixer els noms de Josep Baiges, Anabel Martínez, Manel Muñoz, Pilar López, Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín avui ha estat el torn de Maria del Mar Escoda, Manu Pozo, Angie Lopera i Isaac Bonillo que tanquen els 12 primers llocs de la candidatura del PSC.

La número 9 de la llista de Sandra Guaita és l’actual presidenta de l’associació de veïns, Maria del Mar Escoda, qui detalla que “com a presidenta de l’associació de veïns i vicepresidenta de la Federació d’Associació de Veïns de Reus (FAVR) sóc conscient de la importància d’escoltar les persones, que se sentin segures i que els barris són vitals i per això han de ser vius”, Escoda afegeix que “ser presidenta és treballar a peu de carrer i conèixer el territori i les seves necessitats. Hem de treballar pel respecte, civisme i la convivència”.

El següent de la llista serà Manu Pozo, docent de cicles formatius i coordinador de l’FP Dual a l’IES Domènech i Montaner de Reus. “Vull aportar amb la meva experiència en el món de la formació professional”, argumenta Pozo, qui afegeix que ”és necessari crear sinergies entre els centres educatius i les empreses per fomentar una inserció laboral més directa”.

En el número 11 hi haurà l’Angie Lopera, presidenta d’Ajuda’ns a Ajudar. “Precisament, l’Angie ens pot aportar molt al nostre projecte per aquest vessant més social que fa anys que exerceix”, comenta l’alcaldable socialista. En aquesta línia, Lopera diu que “m’agradaria representar el jovent de Reus, perquè mereixem deixar enrere la inestabilitat laboral, tindre un accés a un habitatge digne, que ens escoltin i ens tinguin en compte”, i afegeix que “com a presidenta d’Ajuda’ns a ajudar visc dia a dia les diferències socials de molts veïns i veïnes de la nostra ciutat”.

Finalment, és el torn d’Isaac Bonillo, que ocuparà el número 12 de la llista. El secretari d’economia del PSC destaca que “treballarem per impulsar l’emprenedoria inclusiva i els projectes que poden tenir un impacte per millorar la qualitat de vida de les persones”, i assegura que “els projectes socials són els que permeten generar avenços en la societat. Treballarem per portar empreses a Reus i crear nous llocs d’ocupació a la ciutat”.

“Com podeu veure, les 12 persones de la llista que hem presentat, així com les 15 restants, volen transformar Reus i millorar el dia a dia de les persones des de diferents àmbits”, argumenta Guaita, qui remarca que “de fet, totes elles ja ho estan fent actualment, però se sumen tots al projecte per fer-ho des de la política”.

Creus en el Reus de les oportunitats? En el Reus que et permet somiar? És moment de posar Reus en el lloc que es mereix i deixar de perdre oportunitats.

Suma’t al canvi! Entre tots i totes ho farem possible!

Vols sol·licitar una

trobada?

© 2022 SandraAlcaldesa.com

Obrir whatsapp
Vols contactar amb la Sandra?
Hola! Ens vols fer arribar les teves propostes o suggeriments? T'agradaria conèixer a la Sandra? T'escoltem! :-)